Verzenden & retourneren

Wat te doen bij aflevering?

Wij willen u vragen uw bestelling direct bij de aflevering op eventuele schade en/of onjuistheden te controleren. Indien een artikel niet overeenkomt met het door u bestelde artikel, verzoeken wij u vriendelijk de zending te weigeren. Ook wanneer u bij levering constateert dat uw bestelling geopend is geweest of dat deze zware beschadigingen heeft, verzoeken wij u het artikel te weigeren. Wij vragen u ons hier altijd direct van op de hoogte te stellen, zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen en u een nieuw product kunnen leveren. Zichtbare gebreken dienen binnen een redelijke termijn schriftelijk/per email aan [email protected] worden medegedeeld. Gelieve foto's aan uw brief/email toe te voegen.

Geen beschadiging / retour recht

Wanneer u een artikel hebt ontvangen en u wilt dit retourneren dan dient het artikel ongebruikt te zijn en in de originele verpakking te zitten. Het product mag alleen getest worden zoals dit in een fysieke winkel ook toegestaan zou zijn. U dient dit binnen 7 dagen na ontvangst van het product schriftelijk bij ons aan te geven wij zullen dan de retour afwikkeling verzorgen en het product bij u op laten halen De kosten voor het retour transport zijn voor uw rekening en zullen van het terug te storten bedrag afgetrokken worden. De terugbetaling vindt dan plaats binnen uiterlijk 30 dagen na ontvangst van het retour en controle door onze medewerker

Wel beschadiging / garantie recht

Indien een artikel bij levering reeds defect is of er is een verkeerd artikel geleverd, dan zullen wij dit probleem voor u verhelpen door het defecte of verkeerd geleverde product retour te nemen en een correct product naar u te verzenden, vervangende onderdelen naar u te sturen of een andere passende oplossing te vinden. Indien het om te ruilen artikel aan u was verzonden of bezorgd dan zijn de kosten voor transport in dit geval voor onze rekening. Voorwaarde is dat het artikel en verpakkingsmateriaal in de staat verkeerd waarin u deze heeft ontvangen. U dient hier binnen een redelijke termijn schriftelijk/per email melding van te maken met foto. Stuur dit naar [email protected].

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x